امروزمهساهی میگف حالم بده ازبس رقصیدم قبل کلاس،کلاعجیبه دوستای من همه رقصشون خوبه وعاشق رقصن،چن بارگف حالم بده من هیچی نگفتم روبه رورونگاکردم،بعدازچنددیقه گف چرامیگم حالم بده هیچی نمیگی حالموچراخوب نمیکنی؟بازم هیچی نگفتم روبه رورونگاکردم:|من ازمردادبه بعدنه صورتمونه ابروموتمیزنکردم،الان انقدزشتم ک خودموتواینه میبینم بدم میاد،دوتادوستاشم بودن ولی حواسشون نبودداشتن حرف میزدن،همونجوری ک روبه رورونگامیکردم داش نگام میکرد،بعدازچنددیقه گف میشه ببوسمت؟تعجب کردم چون اصن این مدلی نبودهیچوقت،نگاش کردم گفتم ن،گف قبلنم ازبوس بدت میومد.بعدازچنددیقه گف فقط یه بارمیشه ببوسمت؟گفتم گفتم ک خوشم نمیاد
ن اینکه راجب توقصدبدی یانیت بدی تودلم باشه ها،هیچوقتم نبوده ونیست،ولی دلم هوای توروکرد!
دلم خواس بهت بگم باهراتفاق باربط وبی ربطی دلم یادتومیفته
واسه همین فقط ایناروتایپ کردم
چون حس کردم ایناچیزی ندارن ک اذیتت کنن گفتم،وگرنه نمیگفتم
نگی اه بازاین نتونس تحمل کنه اومدزارت پست گذشتا،نمیدونم میدونی یانه مثل شکنجس برام ولی خب وقتی تواینجوری حالت بهتره وارومتری،حداقلش اینه ک حالت هرجوری ک باشه بدترنمیشه اگه من نباشم وخبری ازم نباشه،واسه همین واسه حال خوب توواسه ارامشت این ک سهله هرچیزیولازم باشه تحمل میکنم،این پستم اگه اذیتت میکنه بگوپاکش کنم،نگرانم نباش منظورم اینه اصابتوخوردنکن دوباره الان میرم توحالت سایلنت
دلم گرفته،وروی شانه های خودم گریه میکنم،هرچه می سوزم،گرم نمی شوم
چشماتوواترکن نگاه کن کی بهت گفتم یخ کمترازآتیش روشن نیست می سوزی
ک ,باشه ,روبه ,گف ,دلم ,هیچی ,حالم بده ,نگفتم روبه ,هیچی نگفتم ,میدونی یانه ,مثل شکنجس

درباره این سایت