محل تبلیغات شما

اومدم بیام وب،تواون فاصله ای ک رمزعبورایناروزدم تااین نت ضعیف بازکنه داشتم وبای تازه ب روزشده رونگامیکردم سرسری،چشمم خوردبه این وب:www.farah40.blogfa.com

اخرین پستش گفته بودگناه من دوس داشتنه زیادی بود وازاین حرفا،فهمیدم طرف شکست عشقی خورده،رفتم تووبش،ی پستیو سه شنبه سوم دی ساعت 9:37نوشته بود،چقدحرفاوحال وهواوحسش اشنابودبرام،وقتی داشتم میخوندم دقیقادوسه ماه پیش خودمویاداوری میکرد،هرچی پیش میرفتم میدیدم چقدشبیه حرفاوحس وحال منه،ب اخرش ک رسیدم ی باردیگه خوندم حس کردم من اونارونوشتم

تازه فهمیدم همه ادمایی ک پس زده میشن ی جوراحساسودارن،ی شرایط مشابهوتجربه میکنن،اولش همه میگن این ادم بابقیه فرق داره،حالادرسته خب هرادمی خوبیای خاص خودشوداره وفرق داره خب،ولی تهش همه ی جوری بی رحم میشن ک ادمایی مثل من واحتمالامثله صاحب اون وب ک پس زده میشن اصن نمیتونن باورکنن این ادم همون ادمه ک ی روزی دوسشون داش انگارکه خواب بوده همه چی وهمه چی ی جوری انکارمیشه وبی رحم میشن ک شک میکنی نکنه واقعاخواب دیدی ک فقط ایناروتویادته واصن نمیتونی باورکنی ک اگه این ادم دوسم داش چرااصن چجوری میتونه ب زجه والتماس من بی تفاوت باشه،البته ک وقتی ی ادمی التماس میکنه توقع نداره همه چی درست بشه ومثل قبل بشه چون حتی اگه اون ادم برگرده دیگه ی جوری بابی رحمی برخوردکرده گ هیچوقت مثل قبل نمیشه همه چی،ادماموقع التماس فقط منتظرن ک طرف حداقل ی کلمه بگه عزیزم گریه نکن بگه اشکات اذیتم میکنن ولی همیشه اینجوریه ک ادمی ک پس میزنه وبی رحم میشه هیچوقت همچین چیزیونمیگه چون اگه اشکات وناراحتیت اذیتش میکردن ی جورمنطقی ای ب تموم شدن همه چی فک میکردینی حال تورم درنظرمیگرف ویه جوری باهات درمیون میذاش وکم کم جوری ک توام اذیت نشی یاحداقل کمتراذیت بشی همه چیوتموم میکردولی وقتی طرف بی رحمانه همه چیوتموم میکنه یهویی ینی براش مهم نیس تووحالت،پس توقع تواین شرایط بی جاس ولی خب دله دیگه نفهمه

اینارونوشتم ومیخوام بمونه ن واسه تو،واسه خودم.

میخوام یادم باشه همیشه آخردوس داشتن نموندنه وعذاب کشیدن می مونه واسه کسی ک وفاداره وواقعادوس داره طرفو،حتی بعده رفتنش باهنه بلاهایی ک سرش میاره،تواولین کسی بودی ک اعتمادکردم ودل بستم بت،وهمچنین اخرین کس،خودتم میدونی دل بستن ودوس داشتن کسی چقدبرام سخته وادمین ک دل نمیبندم ب کسی،شایدازقیافه کسی خوشم بیاد،یاازشخصیت ی ادم دیگه ای،یاازچیزای مختلف توادمای مختلف،اتفاقازیادپیش میادکه خوشم بیادازچیزای مختلف ولی توادمای مختلف،ولی دل بستن ن،واینارونوشتم ک اگه داشتم خرمیشدم ودل ب کسی می بستم بخونم ک یادم بیادتهش قراره چ بلایی سرم بیاد،چون تواین دنیادوس داشتن هیچکس واقعی نیس وتوهمچین دنیایی ک حتی دوس داشتن گذراوهوسه حماقته اگه کسی مثل من ک نمیتونه وقتی کسیودوس داره دوس داشتنش گذراباشه والکی،ونمیتونه باتموم وجودنباشه بخواددل ببنده

میگم ک یادم بمونه تواولین واخرین کسی بودی ک بش دل بستم

ک حتی بااینکه منونمیخوای وشایدحتی دیگه ب عنوان دوستتم نمیشناسی منووبرات حتی بعنوان دوستتم اهمیت ندارم بازم برام مهم وباارزشی ودوست دارم وخوشحالیتومیخوام فقط

منظورم ازاینااصلابه تونبودنگی تیکه میکه انداختم، این حرفارم فراموش کن،اگه چیزی بخوام بت بگم ومنظورم ب توباشه گفتم ک مستقیم بت میگم نیازبه تیکه وغیرمستقیم نیس

هرچندنمیدونم وقتی هیچی نمیگی ینی اصن چک میکنی وبویانه

نوشتم فقط واسه اینکه یادم بمونه

!دل بستن وازاینجورمزخرفاممنوع!

دلم گرفته،وروی شانه های خودم گریه میکنم،هرچه می سوزم،گرم نمی شوم

بقول توهیششششششش،سکوت!

چشماتوواترکن نگاه کن کی بهت گفتم یخ کمترازآتیش روشن نیست می سوزی

ک ,ی ,کسی ,ب ,دل ,ادم ,دل بستن ,ک پس ,همه چی ,ی جوری ,این ادم

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها